EGLAS sähkölasit

Sähkölaseilla tarkoitetaan sähkölämmitteisiä laseja, jotka ovat 2- tai 3-kertaisia lämpölaseja tai laminoituja laseja.

Tuomme maahan ja edustamme korkealaatuisia Saint-Gobainin EGLAS sähkölämmitteisiä laseja, jossa on näkymätön intergroitu EGLAS lämmitysratkaisu. Sähkövirran avulla tuotetaan lämpöä halutusti ja säädetysti. EGLAS tuotteet valmistetaan yli 20 vuoden kokemuksella ja ovat testattu ääriolosuhteissa. EGLAS sähkölämmitteiset lasit ovat CE -merkittyjä sekä viranomaishyväksyttyjä. Saint-Gobain EGLAS sähkölasi on turvallinen sekä laadukas ja siten varma valinta sähkölämmitteiseksi lasiksi.

selecimage

roof

EGLAS sähkölasit karkaistuina laminoituina laseina (ns.1K rakenne)

Laminoidut EGLAS sähkölasit tuottavat lämpöä yhtä paljon lasin molemmille puolille. Se on erinomainen ratkaisu valokatteeksi kylmäterasseissa pidentämään käyttöaikaa sekä helpottamaan lumensulatusta. Sopii mainiosti myös pieniin ja suuriin kylmäkatoksiin valokatteeksi antaen vaivattoman lumen sulatuksen säilyttäen näkyvyyden.

EGLAS sähkölasit 2K ja 3K eristyslaseina

Sähkölämmitteiset eristyslasit ova tyypillisesti 2K tai 3K eristyslasielementtejä. Sähkölämmitteiset EGLAS eristyslasit soveltuvat lähes kaikentyyppisiin rakennuksiin: Asuin- ja toimistorakennuksiin sekä julkisiin rakennuksiin.

EGLAS sähkölämmitteisiä laseja käytetään tilojen lämmitykseen joko pääasiallisena lämmitysmuotona tai mukavuuslämmön tuottajana. Kattolasina sähkölämmitteinen eristyslasi toimii tehokkaana lumensulattajana. Sähkölämmitteisillä laseilla voidaan poistaa sisätiloista kylmän hohka ja vedon tunne.

Laseihin voidaan yhdistää vapaasti lisäominaisuuksia, kuten auringonsuojaus, murron suojaus, äänieristys jne.

EGLAS käyttökohteita

Sähkölämmitteisten EGLAS lasien käyttökohteita ovat julkisivut, julkiset tilat, kuten uimahallit, kylpylät, asemarakennukset, sairaalat, vanhainkodit, kirjastot, kauppakeskukset. Lisäksi sopivia kohteita ovat ravintolat, Iglut, terassit, asunnot sekä kaiken kokoiset lasikatot.

EGLAS sähkölämmitteinen lasi mahdollistaa isot lasipinnat alkamaan jo lattiasta. Näin saadaan luotua tyylikkyyttä ja sisätiloihin mukavuutta sekä tehokasta tilankäyttöä.

Lasikatteiden ja -kattojen lumensulatuksessa EGLAS sähkölämmitteinen lasi on erinomainen ratkaisu. Se tuo näyttävyyttä ja näkyvyyttä ollen aina kirkkaana. EGLAS sähkölämmitteisen eristyslasin lämmityssuunta voidaan käyttökohteen mukaan valita. Näin ei käytetä energiaa turhaan hukkalämpöön.

LÄMPÖLASI

Vanhoja 2K ja 3K lämpölaseja kannattaa vaihtaa korjausrakentamisen yhteydessä nykyaikaisiin sähkölämmitteisiin laseihin energiatehokuuden, näyttävyyden sekä mukavuuden vuoksi. Vanhat yli 15-20 vuotiaat lämpölasit eivät ole enää siis energiatehokkaita. Useassa tapauksessa argonkaasut ovat vähentyneet sekä selektiivi – ja auringonsuojalasit puuttuvat kokonaan. ns. vanhoissa lämpölaseissa.

Lasin maksimimitat: 2200 x 4000 mm

Tätät taulukkoa voit käyttää apuna suunnitellessasi ratkaisua sähkölämmitteisen lasin tarpeillesi.

Tätä taulukkoa voit käyttää apuna suunnitellessasi ratkaisua sähkölämmitteisen lasin tarpeillesi.

sahkolasi-fi

saintcobain

Kerro meille projektistasi, missä tarvitset sähkölämmitteisiä laseja, niin kerromme sinulle millaisia EGLAS ratkaisuja on saatavilla.

Ota yhteyttä: myynti@lasiposti.fi