EGLAS-sähkölasit

EGLAS sähkölämmitteiset lasit tuovat lämpöä, avaruutta sekä mahdollistavat tehokkaan lattiapinnan hyötykäytön.

Tuomme maahan ja edustamme korkealaatuisia Saint-Gobainin EGLAS sähkölämmitteisiä laseja, joissa on näkymätön intergroitu EGLAS lämmitysratkaisu.

Sähkölämmitteisillä laseilla voidaan poistaa sisätiloista kylmän hohka ja vedon tunne sekä kattolasien ulkopinnoilta talvella lumet ja sisäpinnoilta kosteus.

EGLAS sähkölämmitteiset lasit ovat yleensä ovat 2- tai 3-kertaisia karkaistuja lämpölaseja tai karkaistuja laminoituja laseja.

EGLAS lasi tuo mukavuuslämpöä ja poistaa kylmän hohkan


Hotel Levi Panorama
Hotellin pohjoispäädyn sviittien parvekkeet muutettiin lämpimiksi oleskelutiloiksi EGLAS sähkölasien avulla 2019 aikana.

EGLAS sähkölämmitteinen kattolasi lumensulatustoiminnolla.

EGLAS tuotteet valmistetaan yli 20 vuoden kokemuksella ja ovat testattuja ääriolosuhteissa. EGLAS sähkölämmitteiset lasit ovat CE -merkittyjä sekä viranomaishyväksyttyjä. Saint-Gobain EGLAS sähkölämmitteinen lasi on turvallinen sekä laadukas ja siten varma valinta sähkölämmitteiseksi lasiksi. Saint Gobain on maailman johtava sähkölämmitteisten lasien valmistaja.

EGLAS sähkölasit karkaistuina laminoituina laseina (ns.1K rakenne)

Laminoidut EGLAS sähkölasit tuottavat lämpöä yhtä paljon lasin molemmille puolille. Se on erinomainen ratkaisu valokatteeksi kylmäterasseissa pidentämään käyttöaikaa sekä helpottamaan lumensulatusta. Sopii mainiosti myös pieniin ja suuriin kylmäkatoksiin valokatteeksi antaen vaivattoman lumen sulatuksen säilyttäen näkyvyyden.

EGLAS sähkölasit 2K ja 3K eristyslaseina

Sähkölämmitteiset eristyslasit ova tyypillisesti 2K tai 3K eristyslasielementtejä. Sähkölämmitteiset EGLAS eristyslasit soveltuvat lähes kaikentyyppisiin rakennuksiin: Asuin- ja toimistorakennuksiin sekä julkisiin rakennuksiin.

EGLAS sähkölämmitteisiä laseja käytetään tilojen lämmitykseen joko pääasiallisena lämmitysmuotona tai mukavuuslämmön tuottajana. Kattolasina sähkölämmitteinen eristyslasi toimii tehokkaana lumensulattajana. Sähkölämmitteisillä laseilla voidaan poistaa sisätiloista kylmän hohka ja vedon tunne.

Laseihin voidaan yhdistää vapaasti lisäominaisuuksia, kuten auringonsuojaus, murron suojaus, äänieristys jne.

EGLAS käyttökohteita

Sähkölämmitteisten EGLAS lasien käyttökohteita ovat julkisivut, julkiset tilat, kuten uimahallit, kylpylät, asemarakennukset, sairaalat, vanhainkodit, kirjastot, kauppakeskukset. Lisäksi sopivia kohteita ovat ravintolat, Iglut, terassit, asunnot sekä kaiken kokoiset lasikatot.

EGLAS sähkölämmitteinen lasi mahdollistaa isot lasipinnat alkamaan jo lattiasta. Näin saadaan luotua tyylikkyyttä ja sisätiloihin mukavuutta sekä tehokasta tilankäyttöä.

Lasikatteiden ja -kattojen lumensulatuksessa EGLAS sähkölämmitteinen lasi on erinomainen ratkaisu. Se tuo näyttävyyttä ja näkyvyyttä ollen aina kirkkaana. EGLAS sähkölämmitteisen eristyslasin lämmityssuunta voidaan käyttökohteen mukaan valita. Näin ei käytetä energiaa turhaan hukkalämpöön.

Lämpölasi

Vanhoja 2K ja 3K lämpölaseja kannattaa vaihtaa korjausrakentamisen yhteydessä nykyaikaisiin sähkölämmitteisiin laseihin energiatehokuuden, näyttävyyden sekä mukavuuden vuoksi. Vanhat yli 15-20 vuotiaat lämpölasit eivät ole enää energiatehokkaita. Useassa tapauksessa argonkaasut ovat vähentyneet sekä selektiivi – ja auringonsuojalasit puuttuvat kokonaan. ns. vanhoissa lämpölaseissa.

EGLAS lasin maksimimitat: 2200 x 4000 mm

Tätä taulukkoa voit käyttää apuna suunnitellessasi ratkaisua sähkölämmitteisen lasin tarpeillesi.

Kerro meille projektistasi, missä tarvitset sähkölämmitteisiä laseja, niin kerromme sinulle millaisia EGLAS ratkaisuja on saatavilla.

Ota yhteyttä: myynti@lasiposti.fi