Karkaistu laminoitu lasi

Tarjoamme sekä EVA- että PVB- laminoituina karkaistuja laminoituja turvalaseja.
  • Karkaistu laminoitu kirkas lasi
  • Karkaistu laminoitu rautaoksidivapaa lasi (Optiwhite, Clearvision)
  • Karkaistu laminoitu Etsattu lasi
  • Karkaistu laminoitu Massavärjätty lasi (Harmaa, Vihreä, Pronssi)
  • Värikalvot (IG42 harmaa, IG28 Keski ruskea, IG09 Tumman ruskea, IG65 Opaali, IG80 Cool White/vaalea opaali, IG71 Ocean Blue, IG73 Light blue green, Aquamarine 0002, Golden Light 0008, Valkoinen Polar White, Musta Absolut- / Brilliant Black, Vanceva värikalvot.

Karkaistut laminoidut lasit erityisiin käyttötarkoituksiin.

  • Karkaistu laminoitu sähkölämmitteinen lasi (EGLAS)
  • Karkaistu laminoitu sähköisesti himmentyvä/kirkastuva lasi (PRIVA-LITE)
  • Karkaistu laminoitu hälytyslasi (SECURIT-ALARM)
  • Karkaistu laminoitu (Trosifol Extra Stiff )
  • Karkaistu laminoitu (Trosifol SentryGlas )

Karkaistua laminoitua lasia voidaan keraamisesti taustamaalata, silkkipainaa tai digiprintata siihen haluttuja kuvia tai kuvioita, jotka kestävät lasin koko elinkaaren. Asiakas voi itse määritellä karkaistussa laminoidussa lasissa pinnan, jolle käsittely tehdään. Tällöin voidaan luoda visuaalisia kuvaefektejä tai hyödyntää esimerkiksi laminointikalvon ja keraamisen maalin antamaa UV-suojaa.

Laminointikalvoja on saatavana eri värisinä sekä eri valonläpäisykykyisinä, kuten Vanceva värikalvot. Myös erikoiskalvoja on saatavilla.

Lasivahvuudet alkaen 44.2, 55,2, 66.2, 88.2, 88.4, 1010.4 jne.

Karkaistu Laminoitu lasi valmistetaan kahdesta tai useammasta karkaistusta lasista joiden väliin on asennettu lasityypin mukaan eri paksuisia muovikalvoja, esim. 0,76mm, 1,52mm. Näin saadaan lasia josta rikkoutuessaan ei lähde vaarallisia sirpaleita, vaan rikkoutunut lasi pysyy kasassa välissä olevan muovikalvon ansiosta.

Kalvoja käyttämällä voidaan saavuttaa äänieristysvaatimuksia, voidaan vaikuttaa lasin läpinäkyvyyteen ja värisävyihin sekä saavuttaa murronsuojaluokituksia, kuten ilkivaltaa (P1A-P5A), murronsuojaa (P6B-P8B) ja luotia vastaan (BR1-BR7 ja SG1-SG2).

Karkaistu laminoitu lasi kestää mekaanista rasitusta, jolloin sitä voidaan käyttää kohteissa, joissa lasiin tehdään sarana-, lovi- ja reikätyöstöjä.

Karkaistua laminoitua lasia saadaan äänieristyslaseina 44.2 SR (38dB) – 1010.4 (dB)

Karkaistu laminoitu lasi soveltuu erinomaisesti kaidelasiksi, katelaseiksi, väliseiniksi ja tilanjakajiksi. Myös lattiallasiksi tai portaiden askelmiksi voi käyttää karkaistua laminoitua lasia, jolloin rakenne on käyttökohteen mukaan esimerkiksi 10kark+10float+10kark. Näihin on mahdollista saada myös liukuestepinnoite.

Karkaistu laminoitu lasi luokitellaan turvalaseihin.