Palonsuojalasit

Edustuksessamme on markkinoiden kattavin valikoima palonsuojalaseja kaikkiin eri käyttökohteisiin.

Maahantuomme ja myymme Saint-Gobainin valmistamia 1K palonsuojalaseja. Valmistajana Saint-Gobain on yksi maailman johtavista palonsuojalasien valmistajista. Kaikki Saint-Gobain -palonsuojalasit ovat samalla myös turvalaseja ja täysin UV-säteilyn kestäviä.

Palonsuojaeristyslaseina sekä myös 1K lasein meiltä on saatavilla myös korkealaatuisia Puolassa valmistettavia Polflam sekä Sveitsiläisiä Glas Tröschin palonsuojalaseja.

Kaikki lasimme ovat viranomaishyväksyttyjä CE -merkittyjä tuotteita. Niitä on saatavissa yksittäislaseina sekä eristyslaseina.

Palonsuojalaseja on kaikissa luokissa E30, EW30-120, EI15- 180.

Monipuolisen tuotevalikoiman ansiosta, pystymme käyttökohteista ja tilausmääristä riippumatta, tarjoamaan aina edullisimmat ja parhaiten kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivat palonsuojalasit.

Yleisimmät luokitukset:

Paloluokka E

30min

Turvaa palotilanteessa tiiviyden.

Karkaistu palonsuojalasi. Kestää palotilanteessa siten, että liekit, savu ja kuumat palokaasut eivät tule lasirakenteen läpi.

Saatavana palonsuojaluokissa: E30.

Paloluokka EW

30-120min

Turvaa palotilanteessa tiiviyden sekä vähentää lämpösäteilyä suojattavalla alueella

Lasirakenteen kyky kestää palotilanteessa siten, että liekit, savu ja kuumat palokaasut eivät läpäise rakennetta. Lisäksi EW luokitellulla palonsuojalasilla on kyky rajoittaa lämpösäteilyä siten, että poistumisteitä on mahdollista käyttää 30-120min ajan luokittelusta riippuen.

Saatavana palonsuojaluokissa: EW30, EW60, EW90, EW120

Paloluokka EI

15-180min


Turvaa palotilanteessa tiiviyden sekä eristää palolta.
Lasirakenteen kyky kestää palotilanteessa siten, että liekit, savu ja kuumat palokaasut eivät läpäise palonsuojalasia ja aiheuta syttymistä lasin toisella puolella. Lisäksi EI luokitellulla palonsuojalasilla on kyky eristää palon synnyttämä kuumuus siten, että lasin toisella puolella lasin välittömässä läheisyydessä olevat ihmiset ja materiaalit eivät vaarannu 30-120min aikana tarkemmasta luokittelusta riippuen.

Saatavana palonsuojaluokissa: EI15, EI30, EI60, EI90, EI120, EI180

Kysy lisää palonsuojalaseista ja pyydä tarjouksemme: myynti@lasiposti.fi