PRIVA-LITE sähkölasit

Himmentyvä ja kirkastuva PRIVA-LITE sähkölasi lasi luo napin painalluksella yksityisyyttä, kun sitä tarvitaan.

PRIVA-LITE Sähkölaseilla tarkoitetaan sähköisesti himmentyviä ja kirkastuvia laseja, joita voi valita useista eri väri- ja kuviovaihtoehdoista.

PRIVA-LITE lasien ideana on, että yhdellä napin painalluksella voidaan muuttaa lasin läpinäkyvyyttä halutuksi. Kun virta on päällä, on lasi läpinäkyvä. Kun virrat sammuttaa, muuttuu lasi himmeän läpikuultavaksi valitun värikalvon ja kirkkauden mukaisesti. Himmentyneeseen lasiin voidaan halutessa heijastaa projektorilla kuvia ja videoita. Tämä antaa uusia mahdollisuuksia mm. näyttävään ja tyylikkääseen tilan jakamiseen ja sisustamiseen.

Tuomme maahan ja edustamme korkealaatuisia Saint-Gobainin PRIVA-LITE himmentyviä sähkölaseja, jotka ovat CE -merkittyjä sekä viranomaishyväksyttyjä ja niitä on valmistettu jo 20v kokemuksella. Saint-Gobain himmentyvä PRIVA-LITE sähkölasi on turvallinen sekä laadukas ja siten varma valinta.

PRIVA-LITE lasi on aina laminoitu turvalasi, joka voidaan halutessa yhdistää vaikkapa 2K ja 3K eristyslaseihin, myös avattaviin ikkunoihin. PRIVA-LITE ratkaisut sopivatkin erinomaisesti esim. väliseiniksi ja tilajakajiksi, liukuoviksi, ikkunoiksi ja lattialaseiksi. Käyttökohteet löytyvät kaikkialta, jossa halutaan helposti napin painalluksella luoda tilan tuntua tai tarvittaessa saada yksityisyyttä.

Kerro meille projektistasi, missä tarvitset sähköllä himmennettäviä laseja, niin kerromme sinulle millaisia PRIVA-LITE ratkaisuja on saatavilla. Ota yhteyttä myynti@lasiposti.fi